Hodnocení obchodu

4,6 552 hodnocení
5
460x
4
40x
3
13x
2
10x
1
29x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.5.2019
+ Omylem jsem objednal plastovou vanu. Bez problémů ji vzali zpět ( zařídili i odvoz) a vrýtili peníze. Pak jsem objednal již správnou gumovou vanu- byla mi neprodleně dodána.

Avatar autora | 23.5.2019
Osobně preferuji možnost převzít zboží v místě bydliště.
Avatar autora | 23.5.2019
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 23.5.2019
Profesionalny
Avatar autora | 23.5.2019
rychlost
MN Avatar autora | 22.5.2019
Spokojenost rychlé dodání
Avatar autora | 22.5.2019
+ Rychle vyřízení objednávky. Děkuji

JT Avatar autora | 22.5.2019
Naprosta spokojenost. Kvalitní gumové koberce, rychlé dodání. Doporučuji.
LB Avatar autora | 22.5.2019
rychlé vyřízení
Avatar autora | 20.5.2019
Dorazil jiný hever, než jsem si objednal, odlišný od fotek, i přes urgenci v komentáři objednávky. Pro můj podvozek 5x méně užitečný.
Avatar autora 24.5.2019
Dobrý den, velice se omlouváme, pokud jsme Vám zaslali špatný hever chybu napravíme. Bohužel až do této recenze jste nás nekontaktoval a my o chybě neměli tušení. Stačilo se nám ozvat a my bychom záležitost okamžitě vyřešili k Vaší spokojenosti. S pozdravem Tomáš Konkoľ Gumko.cz
Avatar autora | 20.5.2019
+ Dobrá cena, rychlé doručení

Skvělá alternativa k originál příslušenství, které pořídíte o 110% dráž, zboží vyhovuje dle očekávání.Doporučuji.
Avatar autora | 18.5.2019
Objednávka rychle vyřízena,zboží dorazilo v pořádku.
Avatar autora | 16.5.2019
+ Rychlost dodani,do 3 dnů jsem měl zboží doma

Avatar autora | 15.5.2019
Velký výběr a ochotný personál.
Avatar autora | 12.5.2019
Bez výhrad
Avatar autora | 11.5.2019
U Gumka -rychlost, spolehlivost, příjemné jednání, což už se nedá mluvit o jednání s přepravcem dpd. Zpočátku trvalo dlouho, než jsem dostal zboží. DPD mi zboží přivezlo do depa a chtělo, abych si jej vyzvedl, i když jsem v objednávce uváděl Uloženku v místě bydliště. Pak se ani neobtěžovali mne upozornit, že zboží je na místě a protože jsem neměl kod, tak mi zboží málem nevydali. S DPD už nechci žádné zboží .
Avatar autora | 10.5.2019
+ rychlé jednání
- žádná

Toto byl už můj 5 nákup a vždy bylo vše OK
Avatar autora | 9.5.2019
+ Dobrý obchod rychlé jednání a vyřízení objednávky
- Nemám žádný záporný názor na obchod

Velice dobrý obchod vše co je v nabídce pasuje na typ vozidla.
Avatar autora | 9.5.2019
Rychlost vyřízení objednávky a dodání zboží.
Avatar autora | 8.5.2019
Rýchla odpoveď na otázky, slušná doba doručenia, rohože sedia presne :)